Het oude pand van het Rode Kruis, afdeling Den Haag, is verkocht en er is een nieuw pand aangekocht aan de Zilverstraat. Voor het Rode Kruis is dit een locatie die beter past bij de organisatie (buiten het centrum) en het biedt meer mogelijkheden voor de toekomst.

Wij hebben voor het Rode Kruis het hele project gerealiseerd vanuit BIMx: met dit programma maak je een virtuele wandeling (in 3D) door het ontwerp. Het team van het Rode Kruis heeft op deze manier al voor de start van de verbouwing kunnen zien hoe het pand er uiteindelijk uit zal zien!

Het pand is eerst gestript en is daarna weer opnieuw opgebouwd. Er is gekozen voor een fris en sfeervol design waarin de identiteit van het Rode Kruis helemaal terugkomt. Op de begane grond hebben we riante vergaderruimtes gecreëerd met mooie visuals. In het centrale gedeelte is een sfeervolle ruimte ontstaan met hoge en lage tafels voor lunchen en ontmoeten. Op de eerste verdieping zijn functionele werkplekken gecreëerd en is er een deskbike geplaatst zodat de medewerkers kunnen bewegen, terwijl ze aan het bureau aan het werk zijn. We zijn trots op dit mooie turn-key project!

Wilt u meer projecten bekijken?