Tosoh Europe B.V. is onderdeel van Tosoh Corporation, een mondiale speler in de chemie met haar hoofdkantoor in Japan. Tosoh Europe B.V. is verhuisd van Amsterdam-Zuidoost naar de Rembrandttoren in Amsterdam. Wij hebben voor Tosoh het gehele project verzorgd, van advies tot de uiteindelijke verhuizing.

In het ontwerp hebben we rekening gehouden met de identiteit van Tosoh en de functionaliteit van de diverse ruimtes. Zo zijn er open space werkplekken gerealiseerd, vergaderruimtes, een mooie entree met receptie en ontvangstruimte en een sfeervolle keuken met lunchruimte. We hebben de scheidingswanden voorzien van een uniek design. Opvallende visuals op de wanden versterken het imago van Tosoh.

Wij hebben al vaker samengewerkt met de PD Group en het was dan ook een logische keuze om het ontwerp, de inrichting en de verhuizing door hen te laten verzorgen. PD Group heeft het hele project voor ons gerealiseerd. We zijn erg te spreken over de samenwerking met het team en waarderen hun professionele benadering, de prettige, ontzorgende samenwerking en de kwaliteit die ze leveren.

Lars J.T. Droog, Manager Supply Chain & General Affairs van Tosoh Europe

Wilt u meer projecten bekijken?