Pensioenbeheerder Blue Sky Group in Amstelveen is al jaren een goede relatie. Zo hebben wij in het verleden met veel plezier de 4e, 5e en 6e verdieping getransformeerd naar kantoren en is er een vergadercentrum gerealiseerd. De eyecatcher in dit design is het tapijt dat over de hele vleugel geleidelijk van kleur verandert. Daarnaast is er gekozen voor ronde wanden gecombineerd met glazen deuren. In de bar van Corian is het lichtgevende logo van de Blue Sky Group verwerkt en op de wanden zijn prachtige visuals aangebracht.

Dankzij de groei van de Blue Sky Group is in 2015 de gehele derde verdieping erbij gehuurd. Dit betekende een mooie uitdaging voor PD Group om de gekozen uitstraling door te voeren op deze verdieping.  Al accenten van het eerste ontwerp zijn doorgetrokken in het nieuwe kantoorgedeelte waardoor de ruimtes naadloos op elkaar aansluiten.

Blue Sky Group maakt graag gebruik van de diensten die PD Group te bieden heeft. In eerste instantie bestond de service uit het leveren van meubelen. Door de jaren heen zijn wij steeds meer gebruik gaan maken van de integrale dienstverlening van de PD Group bij onze verbouwings- en inrichtingstrajecten. De verbinding van de samenwerkende partijen zoals inrichter, architect, bouw projectleider, aannemer en de Blue Sky Group als opdrachtgever heeft altijd geleid tot goede en mooie resultaten. De kwaliteit van de geleverde diensten, de afspraak is afspraak mentaliteit, de budgetbewaking en het ontzorgen van ons als opdrachtgever zijn competenties die een project niet alleen tot een goed einde brengen maar de weg er naar toe ook heel comfortabel maakt.

Lilian Regenspurg

Office Manager, Blue Sky Group

Wilt u meer projecten bekijken?