Vergaderen aan het wapen van Amstelveen

Vergaderen Commissiezaal Amstelveen

Binnen de muren van het Raadhuis van Gemeente Amstelveen staat vanaf nu een ware blikvanger. In de commissiezaal staat dankzij het vakmanschap van PD Group en architect Orlando Tjin Asjoe een grote tafel centraal in de vorm van het wapen van Amstelveen. De bijzondere vorm is niet alleen een eerbetoon aan het gemeentelijke logo, maar ook een functionele meesterzet. Met de voorzitter aan het hoofd en de deelnemers aan de flanken, is de tafel ontworpen voor maximale efficiëntie en interactie. Technologie speelt een subtiele rol, slim geïntegreerd en onopvallend, met beeldschermen die naadloos in de tafel kunnen verdwijnen.

De ruimte ademt een sfeer van betekenis en symboliek. Een hellende binnentafel, verfraaid met de vier andreaskruizen die het wapen van Gemeente Amstelveen vormen, trekt direct de aandacht. Boven deze imposante tafel zweeft speciale verlichting, ook in de vorm van andreaskruizen.

De tafel zelf staat op een rood vlak, omlijnd met een witte band, waardoor alle aandacht op het centrale punt wordt gericht. Buiten dit vlak vinden de pers en andere belanghebbenden hun plaats, terwijl het publiek zich bevindt voor een wand voorzien van een audiogram.

Foto’s van Hannes Design

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

8 mei 2024