De vraag van GS1, gevestigd in Amstelveen, was om een kantooromgeving te ontwerpen met een goede mix van informele ruimtes, overlegzones en vaste werkplekken. Daarnaast moest er in het ontwerp rekening worden gehouden met de mogelijkheid dat GS1 in de toekomst over zou gaan op “Het Nieuwe Werken”.

Wij hebben voor GS1 het gehele project gerealiseerd, inclusief de verbouwing. Omdat GS1 een non-profit organisatie is, was de uitdaging om binnen het beschikbare budget een inspirerende ruimte te creëren. Hierbij is vooral aandacht besteed aan onderdelen die bijdragen aan een prettige werkomgeving en niet aan overdreven luxe en comfort. Het resultaat is een prettige ruimte, die voldoet aan de huidige wensen maar ook gericht is op de toekomst.

PD Group zet zich altijd voor de volle 100% in en houdt rekening met de wensen en de smaak van de opdrachtgever. Ze denken altijd mee, staan open voor suggesties, geven advies en gaan uitdagingen niet uit de weg. Na het einde van een project blijven ze bereikbaar, behulpzaam en service verlenen. Voor ieder budget is er wel een oplossing, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij zijn trots op ons kantoor mede dankzij PD Group.

Mirjam Jonker-Stegeman

Manager interne zaken, GS1

Wilt u meer projecten bekijken?