Voor een prachtig bedrijf in Hoofddorp heeft PD Group de executive wing van de Raad van Bestuur opnieuw mogen inrichten. De vleugel bestaat uit een ontvangstruimte, een ruime boardroom, twee vergaderruimtes en een royale lobby. Een zeer bijzonder project met een resultaat waar we trots op zijn!

 

‘A sense of arrival’

 

Wanneer een gast de ontvangstruimte van de vleugel betreedt, dan overheerst direct ‘a sense of arrival’, oftewel: dat moment wanneer een reis ten einde is en het magische gevoel dat je op plaats van bestemming bent aangekomen.

In de luxe boardroom staat een haast majestueuze vergadertafel. De basis van de ‘oude’ vergadertafel van de boardroom is opnieuw gebruikt. Met wat aanpassingen is er nu een vergadertafel ontstaan die voorzien is van alle innovaties die vergaderen en internationale conference calls comfortabel maken. De luxe vergaderfauteuils Graph van Wilkhahn, die om de tafel staan, spelen hierbij ook een grote rol.

In de ontvangstruimte is de exclusieve achterwand van de pantry een blikvanger. Bij de productie van deze witte Hi-macs wand is gebruik gemaakt van een nieuwe en unieke techniek: om een houten frame wordt het Hi-macs materiaal vacuüm getrokken. Vierkante platen worden vervolgens naadloos aan elkaar bevestigd, dit resulteert in het bijzondere reliëf in de wand.

De royale lobby heeft een ronde bank, met als speciaal detail het zwevende vliegtuig in het midden. De scheidingswand achter in de lobby is niet alleen een vormgevingsdetail, maar dient ook als afscherming van de achterliggende afdeling ten behoeve van de privacy.

 

Een gevoel van status, luxe en kwaliteit

 

Designer Orlando Tjin Asjoe heeft met zijn ontwerp een atmosfeer gecreëerd die onmiddellijk een gevoel van status, luxe en kwaliteit oproept.
Niet alleen het uiterlijk van de ruimtes, maar ook de hoge kwaliteit maakt dat de gast weet dat hij of zij wordt gewaardeerd en dat er op de best mogelijke manier voor hem of haar wordt gezorgd.

Wilt u meer projecten bekijken?