Renovatie raadzaal – gemeente Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer gaat het huidige gemeentehuis gefaseerd renoveren en een onderdeel hiervan is de renovatie van de raadzaal. PD Group is er trots op dat wij na de zomer mee mogen werken aan dit mooie project. Gedurende dit project is PD verantwoordelijk voor het...

Lees meer

PD Group goes back to school

Met veel plezier en enthousiasme mogen wij, de PD Group, ons de laatste jaren storten op werkzaamheden binnen diverse scholen in Almere. In samenwerking met de Almeerse Scholen Groep denken wij mee over de diverse vraagstukken waarmee hedendaagse scholen stoeien en ontwerpen en ontwikkelen wij plannen voor deze vragen. In dit geval bestaande schoolgebouwen die aan vernieuwing toe zijn.

Lees meer

De medewerker centraal

Begin 2016 is het raadhuis van Amstelveen de arbeidsmarktplaats officieel geopend. Tevens is een nieuwe flexibele huisvesting voor de afdeling Jeugd & Samenleving opgeleverd. Wederom een succesvol resultaat van de samenwerking tussen de gemeente en PD Group.

Lees meer

Zitkampioen van Europa

Ook al doen we dit jaar dan niet mee aan het EK Voetbal, een prijs hebben we al gewonnen. Nederlanders zitten gemiddeld het meest van alle Europeanen, 8 à 9 uur per dag, en dus zijn we zitkampioen van Europa. Dat is niet een kampioenschap om trots op te zijn. Veel mensen zitten letterlijk en figuurlijk de hele dag op kantoor. De teller van het gemiddeld aantal uur zitten loopt dan hard op.

Lees meer