PD Group is dit jaar opnieuw winnaar van een FD Gazelle Award en behoort daarmee tot Nederlands snelst groeiende bedrijven van 2023. Elk jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor bedrijven in Nederland. Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.
PD Group is door Het Financieele Dagblad uitgenodigd om deze toonaangevende prijs persoonlijk in ontvangst te nemen op 23 november tijdens het event in Theater Amsterdam.

“De grote groei bovenop het succes van vorig jaar maakt deze award natuurlijk extra bijzonder. We hebben dit mede te danken aan al onze medewerkers en relaties. We hebben afgelopen periode weer mooie projecten mogen realiseren en daar zijn we ontzettend trots op. We zien daarom ook met veel vertrouwen de toekomst tegemoet en zijn benieuwd wat 2024 voor ons in petto heeft”, aldus Ronald de Ligt (eigenaar PD Group) over de unieke prestatie.

Share This