Toen de gemeente Amstelveen in 2020 samen met de PD Group de ingrijpende modernisering van haar kantoor in gang zette, was een van de uitgangspunten dat het meer als ontmoetingsplek zou gaan fungeren. In de afgelopen twee jaar hebben wij dit ruimtelijk vertaald in zeven verschillende thematische omgevingen waar mensen samenkomen en co-creatie wordt gestimuleerd.

Zo is er een Japans theehuis, een baristabar, een bibliotheek en een beach- en luchtvaartlounge. Het pas geopende kantoorpark is volgens projectdirecteur Hans Schekermans van de gemeente Amstelveen het groene, sociale hart van het iconische raadhuis. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Eerder kwamen al 25 gemeenten op bezoek om een kijkje te nemen in het `kantoorpark’ en om met elkaar te praten over Hybride Werken en Aantrekkelijk Werkgeverschap. Afgelopen week kwam ook het NOS-journaal langs voor een reportage.

Bekijk hier de uitzending

In de uitzending vertelt onder anderen onze architect Orlando Tjin Asjoe wat wij als PD Group hebben gedaan om het kantoor weer aantrekkelijk te maken als plek waar mensen kunnen samenkomen en cocreatie wordt gestimuleerd.

Ben jij al klaar voor het nieuwe werken? Bekijk de uitzending van het NOS-journaal van maandagochtend 17 oktober, lees het artikel van de NOS of neem direct contact met ons op om samen te brainstormen wat PD Group voor jouw kantoor kan betekenen.

Share This