Het gemeentehuis in Amstelveen wordt volledig heringericht. De transformatie – door PD Group – is nog in volle gang, maar de eerste fase is in februari 2020 opgeleverd.

Hans Schekermans, projectdirecteur bij de gemeente Amstelveen legt uit dat door het groeien van de organisatie een herinrichting echt nodig was.

“Als een afdeling uitbreidde, dan paste dat niet altijd in de kamers die er waren. Daardoor waren er constant verhuisbewegingen en dat bracht onrust. We zijn met PD Group om de tafel gaan zitten om te kijken hoe het beter kon. Zo kwamen we tot de conclusie om te compartimenteren in kleine units zonder gangen. Daaraan is een vergaderreserveringssysteem en werkplekreserveringssysteem (TableAir) gekoppeld. Doordat dit systeem inzicht geeft waar ruimte is, bestaat de behoefte aan verhuizingen niet meer.”

Gemeente Amstelveen overlegruimte
Gemeente Amstelveen koffietuin thema beach

Wilt u meer weten over de oplevering van de eerste fase van de transformatie van het gemeentehuis Amstelveen (inclusief foto’s)? Klik dan op onderstaande link.

Gefaseerd

De transformatie van het gemeentehuis in Amstelveen gaat in negen fases, verspreid over anderhalf jaar. Dat betekent dat er op dit moment nog hard gewerkt wordt. We houden u op de hoogte van de vorderingen, dus houd onze site en social media kanalen in de gaten.

Share This