Een mooie nieuwe opdracht! We zijn trots en blij om te mogen vertellen dat we gaan samenwerken met Veiligheidsregio Fryslân op het gebied van duurzaam kantoormeubilair.

PD Group gaat het kantoormeubilair verzorgen voor de hele veiligheidsregio Fryslân, waaronder ook de GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Tevens zullen we de veiligheidsregio bijstaan in alle huisvestingsvraagstukken. De samenwerking start per direct.

Voor Veiligheidsregio Fryslân gaan we bestaand meubilair revitaliseren en moderniseren, om het zo een andere look of soms een compleet nieuwe functie te geven. We denken mee over kwalitatieve en duurzame oplossingen voor de Veiligheidsregio Fryslân.

Bij PD Group werken we samen met zeer inno­vatieve en vooruitstrevende Nederlandse leveranciers en fabrikanten op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld met Vepa, koploper op het gebied van duurzame innovatie, voor het werkplekmeubilair, BMA Axia voor de ergonomische bureaustoelen en Dataflex voor de monitorarmen.

We hechten daarbij veel waarde aan het geven van persoonlijke instruc­ties aan gebruikers van het geleverd meubilair. Dit is goed voor de werksfeer, het optimaal presteren en het verlengen van de levensduur van het meubilair. Tevens geven we advies over het (duurzaam) onderhouden van het meubilair, wat de levensduur van de meubels ook ten goede komt. Mede om deze reden heeft Veiligheidsregio Fryslân de aanbesteding gegund aan PD Group.

Share This