PD Group, een allround projectbureau voor interieur design en turn-key projecten, heeft de nieuwe huisvesting verzorgd voor Tosoh Europe. Tosoh Europe is onderdeel van Tosoh Corporation, een mondiale speler in de chemie met haar hoofdkantoor in Japan. Tosoh Europe verhuist van Amsterdam-Zuidoost naar de Rembrandttoren in Amsterdam. Vandaag vindt de oplevering plaats.

Designer Orlando Tjin Asjoe van PD Group heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwe huisvesting van Tosoh Europe op de derde verdieping in de Rembrandttoren.

“In het ontwerp hebben we rekening gehouden met de identiteit van Tosoh en de functionaliteit van de diverse ruimtes. We hebben vooral rust willen creëren op deze verdieping, waarbij alle functies tot zijn recht komen. Zo zijn er open space werkplekken gerealiseerd, vergaderruimtes, een mooie entree met receptie en ontvangstruimte en een sfeervolle keuken met lunchruimte. We hebben de scheidingswanden voorzien van een uniek design. Opvallende visuals op de wanden versterken het imago van Tosoh”, zegt Orlando Tjin Asjoe.

Lars J.T. Droog, Manager Supply Chain & General Affairs van Tosoh Europe vertelt: “Wij hebben al vaker samengewerkt met de PD Group en het was dan ook een logische keuze om het ontwerp, de inrichting en de verhuizing door hen te laten verzorgen. Wij hebben gekozen voor de Rembrandttoren, omdat het een gebouw is met een uitstraling die bij ons past en de faciliteiten precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast staat het gebouw op een centrale, goed bereikbare locatie. PD Group heeft het hele project voor ons verzorgd: van het ontwerp, de complete verbouwing tot de verhuizing. We zijn erg te spreken over de samenwerking met het team van de PD Group en waarderen hun professionele benadering, de prettige, ontzorgende samenwerking en de kwaliteit die ze leveren.”

Share This