Tegenwoordig hebben medewerkers in veel kantoren niet meer hun eigen werkplek. Meubilair dat gemakkelijk verstelbaar is heeft dan ook vaak de voorkeur, zodat iedereen de werkplek kan instellen op de gewenste hoogte. Maar ook medewerkers die wel hun eigen werkplek hebben vinden het vaak prettig om een bureau te hebben welke makkelijk is te verstellen en nog belangrijker; een bureau te hebben waar ze ook aan kunnen staan.

Los van het feit of je wel of niet flexibel werkt, hygiëne op kantoor blijkt vaak een heikel punt. Onderzoeken hebben aangetoond dat het slecht gesteld is met de hygiëne op de werkvloer. Het bureau, toetsenbord, muis en de telefoon blijken een bron van bacteriën. Dit zou kunnen liggen aan het schoonmaakwerk, maar vaak genoeg ligt het aan de medewerkers zelf. Voor mensen die flexibel werken is het helemaal vervelend, want we zitten toch echt liever in onze eigen troep dan in die van een ander.

PD Group speelt op creatieve en innovatieve wijze in op de twee bovenstaande punten. De X Table is een zit-sta bureau die in hoogte is te verstellen volgens het gebruik van een oud principe bekend van de autokrik, strijkplanken en andere iconische instrumenten. Maar wat deze tafel echt anders maakt vergeleken met andere bureaus is de mogelijkheid om te kiezen voor een NanoSoft blad. Dit is een nieuwe bureaublad afwerking met een zachte coating, krasvast, ongevoelig voor vingerafdrukken, geluiddempend, laag reflecterend en antibacterieel.

Product-XTable2

 

Share This