Onlangs hebben onze adviseurs een interessant rond tafelgesprek bijgewoond met als thema Beyond Sustainability. Wat is er nu al mogelijk op het gebied van een duurzame inrichting en wat zijn de uitdagingen voor de toekomst? Wist u dat het nu al mogelijk is om voor een circulaire kantoorinrichting te kiezen?

Bij circulaire economie staat het gebruik van producten centraal. Bij de technische kringloop worden de producten zo ontworpen dat ze van hoge kwaliteit zijn, hun waarde behouden en opnieuw gebruikt kunnen worden. Grondstoffen worden zoveel mogelijk hergebruikt om verspilling te voorkomen. Wij werken samen met producenten die een gegarandeerde restwaarde geven op hun product. Wij kunnen u producten leveren op basis van het pay-per-use principe. Hierbij betaalt u voor het gebruik en niet voor het bezit. De producten blijven eigendom van de producent die daarmee de keten bewaakt. Tijdens de gebruiksfase dragen wij zorg voor een optimaal gebruik, wat bijdraagt aan een verlenging van de levensduur.

Wij bieden bovendien verschillende opties voor gerevitaliseerd meubilair dat voldoet aan alle Arbonormen: gebruikt meubilair dat nauwelijks is te onderscheiden van nieuw, met volledige garantie (fabrieks- en nalevergarantie) dat na einde levensduur kosteloos wordt opgehaald. Ook kunnen we kijken of we uw bestaande meubilair kunnen revitaliseren waardoor deze producten een tweede leven krijgen.

De voordelen

  • Meubilair van hoge kwaliteit
  • Meubilair dat zijn waarde behoudt
  • U betaalt alleen voor gebruik
  • U levert een positieve bijdrage aan het milieu
  • Altijd gevoelswaarde ‘nieuw’, ook als het om gerevitaliseerd meubilair gaat

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie!

Share This