Een efficiënte en productieve werkomgeving met TableAir

TableAir

Een online boekingssysteem voor werkplekken en vergaderruimtes, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar een leeg bureau en zodat alle werkplekken optimaal benut worden? Met wellnessfunctie en hoogsteversteller? Dat is TableAir!

Via de TableAir app is 24/7 inzichtelijk waar en wanneer, welke werkplekken beschikbaar zijn. Twijfel (‘mag ik hier nu wel of niet zitten?’ of ‘waar is een vrij bureau?’), deeltijd bezetting, overcapaciteit of ongepaste werkpleksamenstelling is nu echt verleden tijd.

Werken, waar en wanneer u wilt

 

Met TableAir bent u zeker van een werkplek en vindt u makkelijk collega’s.
In de TableAir app kunt u zien of werkplekken vrij, gereserveerd of bezet zijn. Ook kunt u zien waar collega’s zitten. Dit kan via elk mobiel device of zelfs via een groot touchscreen in een gemeenschappelijke ruimte. TableAir maakt co-working, flexwerken of activity based working mogelijk. Ad-hoc boeken van vergaderruimten kan direct en zonder tussenkomst van de receptie.

 

Vrije werkplekken zichtbaar

 

Wist u dat 40% procent van de gereserveerde vergaderruimtes uiteindelijk niet gebruikt wordt? En wist u dat veel werkplekken en vergaderruimtes meer dan 60% van de tijd onbezet zijn? Deze verspilling van ruimte zorgt voor onnodige kosten voor uw organisatie.

TableAir sensoren verzamelen informatie over het gebruik van uw werkruimte. Deze informatie kunt u gebruiken om uw werkruimtes te optimaliseren. En omdat het systeem bijhoudt welke werkruimtes wel of niet in gebruik zijn, blijft geen werkplek lang onbenut.

Smart Sensor

 

Elk zit-sta bureau kan snel en gemakkelijk in hoogte worden aangepast, door simpel uw hand op de SmartSensor te houden.
Om u te helpen gezond en productief te blijven, stuurt TableAir u herinneringen wanneer u uw positie moet veranderen. Als het tijd is om te gaan staan, dan houdt u simpelweg uw hand boven de sensor. De tafel past automatisch de hoogte aan op het juiste niveau. TableAir onthoudt zelfs uw ideale zit- en sta hoogte en persoonlijke voorkeuren!